Salam Sejahtera,

Saya Mamat Ibrahim, penulis utama untuk laman SatuDinar.com. Dealer Public Gold yang sah (PG054230) . Diperkenalkan dengan dunia emas oleh Tuan Ahmad Rizal, pensyarah dan mentor saya ketika di UniSZA semasa saya masih bergelar mahasiswa.

Pada tahun 2015, saya mengambil keputusan untuk membuat pembelian emas pertama bersama Public Gold dengan nilai RM141/gram . Bagi seorang mahasiswa pada ketika itu, nilai tersebut adalah sangat besar. Namun, atas dasar ilmu yang selalu dikongsi dalam circle penyimpan emas saya terus konsisten dalam melakukan tabungan  sejak daripada zaman mahasiswa sehingga kini. Alhamdulillah, dengan menyimpan emas saya dapat merancang kewangan yang lebih baik daripada terus bocor !

Pada tahun 2021, saya telah mengambil keputusan untuk membangunkan laman SatuDinar.com. Misi utama saya adalah untuk mendidik lebih ramai penyimpan emas dan membina networking yang positif bersama para pembaca, InsyaAllah. Doakan saya diberikan kesihatan dan kekuatan untuk terus menulis di laman ini.

Salam Satu Dinar,

Mamat Ibrahim

PG054230 l 017-7818258

info@satudinar.com